Ben jij klaar om je audioprojecten tot leven te brengen?

Bij Endless Media zijn we gespecialiseerd in het leveren van professionele opnameservices voor podcasts en voice-overs. Of je nu een professionele podcast wilt maken of een voice-over van hoge kwaliteit nodig hebt voor je project, wij kunnen het voor je realiseren.

Ons team van ervaren geluidstechnici en producenten zal bij elke stap met je samenwerken om ervoor te zorgen dat jouw eindproduct precies is wat je voor ogen had. We gebruiken alleen de beste opnameapparatuur en hebben een opnamestudio om ervoor te zorgen dat jouw audio kristalhelder is.

Maar het gaat niet alleen om de technische details. We begrijpen ook hoe belangrijk het is om een boeiend verhaal te maken. Wij werken met je samen om een audio-ervaring te creëren die jouw luisteraars aanspreekt en boeit.

Als je klaar bent om jouw audioproject naar een hoger niveau te tillen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kunnen niet wachten om je te helpen jouw visie tot leven te brengen.

Podcast

Bij ons kun je terecht voor het opnemen van je eigen podcast. Maak gebruik van onze hoogwaardige apparatuur, comfortabele en gastvrije opnamelocatie en persoonlijke ondersteuning. We zorgen ervoor dat je naar huis gaat met een opname van hoge kwaliteit om mee te werken. Je kunt ervoor kiezen om het zelf te bewerken, of je laat je ontzorgen en geeft de bewerking uit handen. 

Geen mogelijkheid om bij ons langs te komen? Geen probleem! Wij kunnen ook op locatie komen om de podcast op te nemen. 

Voice-over

Heb je een professionele stemopname studio nodig voor je volgende project? In onze voice-over studio kunnen wij hoogstaande voice-overs opnemen die perfect matchen met jouw project! Of je nu een doorgewinterde professional bent of nieuw bent in voice-over, ons team zal met je samenwerken om een fijne en stressvrije opname-ervaring te creëren.

Wij kunnen niet wachten om met jou samen te werken en jouw voice-over project naar een hoger niveau te tillen!

Video-Podcast

Geef jouw podcast meer dimensie met een professionele video. Upload naast je audiocast ook een videocast. Wij nemen jouw en je gasten op met meerdere camera’s, zodat de podcast vanaf elke hoek goed in beeld wordt gebracht. Met video content kun je jouw podcast beter promoten en maak je het toegankelijk op verschillende kanalen. Met alleen audio een Instagrampagina succesvol maken, is een lastige opgave. 

Compleet pakket

Het complete podcast pakket van Endless Media ontzorgt jouw van alle randzaken die er bij komen als je jouw podcast wilt uitbrengen. Naast het opnemen is het belangrijk om je podcast kwalitatief goed beschikbaar te maken. Om dit vlekkeloos te laten verlopen, kun je door ons je podcast laten bewerken en distribueren naar Spotify en Apple Podcasts. 

Kom bij ons wekelijks of maandelijks opnemen in onze relaxte studio.

Wij bewerken de podcast voor jou. Hierdoor  ben je verzekerd van constante kwaliteit.

Wij distribueren jouw podcasts op alle populaire platformen zoals Spotify en Apple Podcasts. 

Onze Gear

Wij werken met de beste audioapparatuur om er voor te zorgen dat het geluid voldoet aan de standaarden van de industrie.

  • Shure Sm7b 
  • Røde Rødecaster Pro II

Andere diensten

Stop niet bij alleen geluid – voeg professionele video- en fotoservices toe om jouw creative wensen uit te bereiden. Bij Endless Media leveren we video- en fotoservices die in combinatie met onze video diensten jouw online aanwezigheid volledig transformeren. 

Klik op de knoppen hieronder om erachter te komen wat wij voor jou kunnen beteken.