NO STRATEGY

No Strategy de Podcast is een podcast gemaakt voor en door jonge ondernemers. Host Stijn en co-host Jelle, gaan samen of met gasten in gesprek over het ondernemen op jonge leeftijd! We bespreken de leuke en minder leuke dingen van het zelfstandig ondernemerschap, en proberen toekomstige zelfstandige te inspireren door onze ervaringen te delen. Ben jij een jonge ondernemer of lijkt het jou leuk om voor je zelf te werken, dan is deze podcast echt iets voor jou!

HipHop Highschool

Welkom bij HipHop Highschool, de wekelijkse podcast waarin we de muzikale diepte ingaan van de HipHop. Elke aflevering duiken we in de productie en de bijzondere aspecten van de beste tracks en albums in het genre. Van beats tot bars, van klassiekers tot nieuwe releases, je hoort het hier op Hip Hop Highschool. Ook testen we onze muziek kennis met quizzen, trivia en interviews met kenners. Dus of je nou een ervaren hiphop liefhebber bent of net komt kijken in de wereld van rap, ontdek samen met ons de ins en outs van dit dynamische en continu evoluerende genre!

Spacey Records

Spacey Records is een Youtube Kanaal dat zich richt op het ontdekken en promoten van nieuwe artiesten en producers in de genres rap, EDM en lofi-muziek. Op ons Youtube kanaal tonen we de muziek en talenten van artiesten, zodat ze een breder publiek kunnen bereiken en erkenning kunnen krijgen in de muziekindustrie. Bij Spacey Records geloven we in het steunen en bevorderen van de creativiteit van artiesten, om hen te helpen hun volle potentieel te bereiken en succes te behalen in de muziekwereld. Of je nu fan bent van rap, EDM of lofi-muziek, bij Spacey Records is er voor iedereen iets te vinden en we zijn altijd op zoek naar het volgende grote talent in de muziekwereld.

Ook Partner worden?